Τη φήμη που συνοδεύει τον Πολ Γκασκόιν ως έναν από τους παλαβότερους ποδοσφαιριστές που έχει δει ποτέ το χορτάρι, επιβεβαίωσε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο ιταλός μέσος, σε συνέντευξή που παραχώρησε σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας του, αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασε στη Ρέιντζερς και σε ένα… ξεχωριστό περιστατικό που είχε με τον Άγγλο συμπαίκτη του, ο οποίος δεν δίστασε να… ανακουφιστεί στο παντελόνι του πρώην άσου της Μίλαν!

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ελβετική Σιόν, διηγήθηκε ορισμένα από τα περίεργα περιστατικά που του έχουν τύχει στην πολυετή καριέρα του.

Ξεχωριστή ήταν αναμφίβολα η θητεία του στη Ρέιντζερς, από όπου, αν και παρέμεινε μόλις μια χρονιά, έχει πολλά να θυμηθεί χάρη στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία του Γκασκόιν: «Μετά την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα πήγα στα αποδυτήρια. Εκεί κάτι μού μύρισε άσχημα. Σήκωσα το παντελόνι μου και μού φάνηκε βαρύ. Ο Πολ “τα είχε κάνει” μέσα σε αυτό!», ανέφερε ο Ιταλός.

Πάντως ο Γκατούζο δεν κράτησε κακία στον Άγγλο, αφού όπως είπε: «Αυτή είναι η μια πτυχή του χαρακτήρα του. Είναι όμως ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά».

Και με θρασύ… παχύ έντερο να συμπληρώσουμε…

Πηγή: Sport-fm.gr