Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Κυριακής και ήθελαν τον Αντόνιο Κασάνο να πρωταγωνιστεί σε επεισόδια εντός των αποδυτηρίων, μετά τη λήξη του αγώνα της Ίντερ με την Κάλιαρι και να κινδυνεύει με τιμωρία. Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών στον επιθετικό της Ίντερ, επειδή απηύθυνε απρεπείς εκφράσεις σε βάρος του διαιτητή.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Ίντερ και την Κάλιαρι έμελλαν να προκαλέσουν ποικίλα σχόλια, καθώς οι γηπεδούχοι διαμαρτυρόμενοι για μη καταλογισμό πέναλτι, θεωρούσαν πως υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονταν πως δεν «έκλεψαν» το βαθμό της ισοπαλίας, αφού προηγήθηκαν δίκαια με 2-1 και δέχτηκαν την ισοφάριση με αυτογκόλ.

Η λήξη του δραματικού αγώνα βρήκε τους παίκτες της Ίντερ να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για προπηλακισμό και ύβρεις. Πρωταγωνιστής φερόταν να είναι ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος, σύμφωνα με τις ιταλικές εφημερίδες, κινδύνευε με βαριά τιμωρία, αν η συμπεριφορά του είχε καταγραφεί στο Φύλλο Αγώνα.

Ο αθλητικός δικαστής, τελικά, έριξε «καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον επιθετικό της Ίντερ, για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια, που συνοδεύτηκε από ύβρεις και λοιπές απρεπής εκφράσεις προς τον διαιτητή και τους βοηθούς του.

Πηγή: sport-fm.gr