Ούτε αυτή τη φορά ο Ρενέ Ζιράρ κοιμήθηκε καλά. Η Μονπελιέ έκανε καμιά ειικοσαριά τελικές απέναντι στην Τρουά, έφαγε γκολ από το πουθενά και το 1-1 άφησε την αντ΄παλο του Ολυμπιακού στη 14η θέση του Σαμπιονά.

Οι Γάλλοι, όπως αναφέρει η Sport Day, δεν έρχονται με την καλύτερη ψυχολογία στον Πειραιά, έστω και αν έπειτα από τέσσερις ημέρες είχαμε επιστροφή του ασώτου, με Εστράδα να επιστρέφει στις προπονήσεις (είχε εξαφανιστεί από την Τρίτη έπειτα από φραστικό επεισόδιο με τον Ζιράρ), αλλά να μην υπολογίζεται.

Το πλάνο του τελευταίου ημιώρου στο «Σταντ ντε Λ’Ομπ» (σχήμα 4-2-3-1 με δύο καθαρούς κόφτες, τους Σαϊχί και Μαρβό) κερδίζει πόντους για την αρχική ενδεκάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού ο Γάλλος τεχνικός θέλει να ελέγξει τον ρυθμό, ενώ για τη γραμμή κρούσης ο γρήγορος Καμαρά έχει προβάδισμα έναντι του βαρύ Σαρμπονιέ. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει ο Ουτάκα που κληρονόμησε πρήξιμο στον αστράγαλο, ενώ πλην του Εστράδα δεν θα έρθει στην Ελλάδα ο μακρόχρονα απών Αϊτ Φανά.