Από Τρίτη οι ανανεώσεις

Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα των συμβολαίων των Τοροσίδη, Χολέμπας και Τζεμπούρ


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
9:24
27/10/2012
Από Τρίτη οι ανανεώσεις
loading

Μετά το παιχνίδι με τον Άρη αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα των συμβολαίων των Τοροσίδη, Χολέμπας και Τζεμπούρ που λήγουν το καλοκαίρι.

Πρόθεση της διοίκησης, όπως είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόσφατα στου Ρέντη, είναι να τελειώσει με τις συγκεκριμένες υποθέσεις και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν τα σχετικά ραντεβού, με την προοπτική να υπογράψουν και οι τρεις παίκτες.

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Χολέμπας, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα και είναι κοντά στο νέο του συμβόλαιο. Τα τυπικά, όμως, έχουν μείνει και για τον Τζεμπούρ, αν και είναι δύσκολο να πάρει πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ όπως θα επιθυμούσε.

Όσον αφορά το θέμα του Τοροσίδη, ο διεθνής οπισθοφύλακας παρουσιάζεται πιο «ζεστός» σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και δείχνει διάθεση να συζητήσει όλα τα ζητήματα που είναι ανοιχτά με τους Πειραιώτες.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της κουβέντας που θα γίνει για το οικονομικό, αν και υπάρχει η φημολογία ότι ο μάνατζέρ του έχει βρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Πιθανότατα από την Ιταλία και η όποια συζήτηση γίνεται ως ελεύθερος για το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει