Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε ενίσχυση την προσεχή μεταγραφική περίοδο, αλλά με συγκεκριμένες και στοχευμένες περιπτώσεις, όπως προκύπτει εδώ και αρκετό καιρό από τα «πράσινα» ρεπορτάζ. Μια από αυτές που υπάρχει στην «πράσινη» λίστα, είναι του Γιάννη Μυστακίδη.

Ο 24χρονος περιφερειακός επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τα πράσινα και αυτήν την αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη μορφή δανεισμού, αναμένεται να αποχωρήσει από τους Ηπειρώτες, λόγω του ότι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Γιάννη Πετράκη.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΣ γνωστοποίησαν στον Μυστακίδη ότι θα τερματιστεί ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι θα ψάξει να βρει τον νέο σταθμό στην καριέρα του. Στον «δικέφαλο» του Βορρά θα είναι σαφώς πιο δύσκολο να βρει θέση, κάτι που σημαίνει ότι στο «τριφύλλι» μπορούν να ψαχτούν για την περίπτωσή του.

Στον Παναθηναϊκό κρατούν… χαμηλά την μπάλα στα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά ένας παίκτης που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις δεν θα τους ήταν αδιάφορος. Ωστόσο, έχει ξεκαθαριστεί πως θα κινηθούν για τον παίκτη μόνο εάν μείνει ελεύθερος, κάτι που δεν αποκλείεται, λόγω του ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Όλα αυτά αναμένεται να απαντηθούν το προσεχές διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορούν να αποκτήσουν μόνο έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών και κανέναν ξένο.