Με πάρα πολλές απουσίες ετοιμάζει τα πλάνα του ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων της χρονιάς, αυτή μεσοβδόμαδα με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς και με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική της Super League, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Τα τελευταία δύο προβλήματα που προέκυψαν στην ΑΕΚ είναι των Μιχάλη Μπακάκη και Μάριου Οικονόμου. Ο διεθνής πλάγιος μπακ τραυματίστηκε στην ποδοκνημική, στο ματς με την ΑΕΛ, και ακολουθεί θεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει και τα δύο τελευταία ματς του 2018. Αντίθετα, ο υψηλόσωμος στόπερ προσπαθεί να προλάβει το ματς με τους Βοιωτούς την Κυριακή (23/12), καθώς υπέστη κάκωση στον αγκώνα του, στο παιχνίδι με τους «βυσσινί».

Παράλληλα, οι Πέτρος Μάνταλος και Άλεφ Σαλντάνια ακολούθησαν και χθες τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ -ως γνωστόν- μέχρι και τον Φεβρουάριο εκτός θα είναι ο Έλντερ Λόπες. Με άλλα λόγια, μαζί με τους «κομμένους» Αντρέ Σιμόες, Τάσο Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο Εβρίτης τεχνικός δεν υπολόγιζε τις τελευταίες ώρες σε οκτώ ποδοσφαιριστές του ρόστερ.