Χαρούμενος που μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ομάδα που αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος στην Ισπανία εμφανίστηκε ο Χαβιέ Σαβιόλα.

Ο αργεντινός φορ τόνισε ότι κανείς στη Μάλαγα, τόσο στο σύλλογο όσο και στην ομώνυμη πόλη, δεν περίμενε η ομάδα να έχει τέτοιες επιδόσεις στην Primera Division με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση.

«Ήξερα όταν ερχόμουν στην ομάδα, όπου προτεραιότητα για τον προπονητή είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι της πόλης είναι φανατικοί με το ποδόσφαιρο, αλλά τώρα περισσότερο με αυτό που συμβαίνει με την ομάδα».

«Για να είμαι ειλικρινής έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας αυτό συμβαίνει», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος και μίλησε για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι:

«Είναι ένας πολύ ήρεμος προπονητή, αλλά την ίδια στιγμή έχει τη δική του προσωπικότητα. Μπορεί και επιβάλλει το σεβασμό και τις αξίες του, ενώ στόχος του είναι να παίζουμε με σωστή νοοτροπία. Συνέχεια κρατάει υψηλό το κίνητρο των ποδοσφαιριστών, χωρίς να ξέρει τι θα συμβεί στα διοικητικά του συλλόγου».

Καταλήγοντας, ο Σαβιόλα απάντησε στην ερώτηση αν η Μάλαγα μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα:

«Η αλήθεια είναι, χωρίς να θέλουμε να παραπλανήσουμε κανέναν, ότι αυτές οι δύο (Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα) είναι ανώτερες από τις υπόλοιπες.

Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι προσπαθούμε να παίξουμε κόντρα σε αυτούς επί τοις ίσοις όροις, αλλά είναι πολύ δυνατές και οι δύο».

Πηγή: sport-fm.gr