Στο κρατητήριο θα παραμείνει όλο το βράδυ της Πέμπτης (18/10) ο Ρομέιν Σάτο, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Ειδικότερα, πρόβλημα προέκυψε με τον Ρομέιν Σάτο, κατά την άφιξή του στη Σλοβενία, για την αυριανή (19/10) αναμέτρηση της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Η αστυνομία της χώρας απαγορεύει στον αφρικανό φόργουορντ να εισέλθει στη χώρα, καθώς –όπως ισχυρίζεται- το διαβατήριό του είναι πλαστό!

Μάλιστα, αυτό προκαλεί εντύπωση στην τουρκική ομάδα, καθώς ο Ρομέιν Σάτο είχε περάσει τα σύνορα κανονικά στην Ιταλία και με τα ίδια ταξιδιωτικά έγγραφα, πριν από περίπου ένα μήνα.

Η τουρκική ομάδα, τελικά, δεν κατάφερε να πείσει τις Αρχές της χώρας, πως το διαβατήριο του Κεντροαφρικανού φόργουορντ δεν είναι πλαστό, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσει στη… «ψειρού».

Η Φενέρ φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της μία ανακοίνωση, με την οποία χαρακτηρίζει «σκάνδαλο» την κράτηση του Σάτο, ενώ στη συνέχεια τονίζει πως ήδη στη Σλοβενία έχουν μεταβεί δικηγόροι, προκειμένου να λυθεί το θέμα και να αφεθεί ελεύθερος ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Ρομέιν Σάτο δεν θα είναι στη διάθεση του Σιμόνε Πιανιτζάνι για την αναμέτρηση της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας, για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πηγή: Sport-fm.gr