Οπαδός της Γιουβέντους εξακολουθεί να νιώθει ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, όπως αποκάλυψε μιλώντας σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης, τονίζοντας ωστόσο πως η «Μεγάλη Κυρία» ανήκει πια στο παρελθόν. Ο «Πιντουρίκιο» υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά την επιλογή του να μεταναστεύσει στην Αυστραλία και έδωσε μια εξήγηση για το κακό ξεκίνημα της νέας του ομάδας.

Για 19 χρόνια απασχολούσε σε καθημερινή βάση τους ποδοσφαιρόφιλους της Ιταλίας. Αυτό δεν θα μπορούσε να αλλάξει εύκολα και έτσι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, αν και βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα του, παραμένει ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της χώρας. Αυτό φαίνεται από τα αφιερώματα που του γίνονται και από τις συνεντεύξεις που συνεχώς παραχωρεί.

Στην τελευταία που έδωσε σε ιδιωτικό κανάλι, ο Ντελ Πιέρο ρωτήθηκε για το ματς του Σαββάτου ανάμεσα στη «Γιούβε» και τη Νάπολι και η απάντησή του έδειξε πως κοιτάει μόνο μπροστά. «Παρακολουθώ το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ και παραμένω οπαδός της Γιουβέντους. Όμως δεν με απασχολεί και τόσο τι θα κάνει στο συγκεκριμένο ματς. Θέλω να κερδίσει, αλλά το μυαλό μου είναι στο δικό μας ντέρμπι με την άλλη ομάδα του Σύδνεϋ», απάντησε με ειλικρίνεια ο Άλεξ.

Πότε να σε περιμένουμε στο γήπεδο της Γιουβέντους; «Κάποια στιγμή θα έρθω, αλλά αυτό δεν με απασχολεί για την ώρα. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως την ομάδα την αγαπώ, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Τώρα μόνο η Σύδνεϋ είναι στο μυαλό μου».

Η Σύδνεϋ που ξεκίνησε με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. «Ο ερχομός μου δημιούργησε πίεση στην ομάδα. Αυτό σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα, μας οδήγησαν σε ατυχή αποτελέσματα. Υπάρχει πολύς δρόμος, πάντως, ενώ και τα πλέι οφ μας δίνουν περιθώριο να καλύψουμε την όποια διαφορά μας από την κορυφή», είπε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Για το τέλος ο Ντελ Πιέρο είχε να πει μόνο καλά λόγια για το Σύδνεϋ. «Κάθε μέρα που περνάει καταλαβαίνω πως η απόφασή μου να έρθω εδώ ήταν σωστή. Είναι μια υπέροχη πόλη που σιγά – σιγά την ανακαλύπτω. Και πόσο όμορφο είναι να ξυπνάς και να βλέπεις τη θάλασσα! Νιώθω υπέροχα στο Σύδνεϋ», ήταν τα λόγια του πρώην ηγέτη της Γιουβέντους.

Πηγή: sport-fm.gr