Δεν επαναπαύεται από τους 6 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στα δύο πρώτα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του και ζητάει να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στους 10, ο προπονητής της Μάλαγα, Μανουέλ Πελεγκρίνι. Αυτό φάνηκε από αυτά που είπε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Άντερλεχτ και τη μεγάλη νίκη των Ισπανών με 3-0.

Το καλοκαίρι έμοιαζε να βρίσκεται ένα βήμα από την καταστροφή, με τη διοικητική κρίση που ξέσπασε ξαφνικά. Η Μάλαγα, ωστόσο, αποδεικνύει πως είναι «εφτάψυχη» και οι ποδοσφαιριστές της δείχνουν να μην επηρεάζονται από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα. Αυτό φαίνεται από την εντυπωσιακή, ως τώρα, πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και τις δύο νίκες που έχει πετύχει σε ισάριθμα ματς.

Ο δρόμος μέχρι τη φάση των «16», ωστόσο είναι ακόμα μακρύς, όπως φαίνεται από όσα δήλωσε ο προπονητής της Μάλαγα, Μανουέλ Πελεγκρίνι, μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ. «Κάναμε μια πολύ καλή αρχή και οι 6 βαθμοί που έχουμε με αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο.

Πρέπει, όμως, να διατηρήσουμε την προσοχή μας στο έπακρο και να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα 10 βαθμούς. Με αυτή τη συγκομιδή πρέπει να είμαστε κοντά στην επόμενη φάση» τόνισε ο Πελεγκρίνι.

Ποια εικόνα σχημάτισε από το παιχνίδι με την Άντερλεχτ; «Ασφαλώς είμαι ευχαριστημένος. Παίξαμε καλά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Οι Βέλγοι είχαν πάρει ισοπαλία στο Μιλάνο παίζοντας κλειστά, οπότε έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ευτυχώς ήμαστε αποτελεσματικοί και τα 3 γκολ το αποδεικνύουν. Η εκτός έδρας νίκη μας δίνει ένα πλεονέκτημα που δεν πρέπει να απολέσουμε στην πορεία», σημείωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Πηγή: sport-fm.gr