Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου έχουν ανοίξει «πόλεμο» με την UEFA για το κατά πόσο τηρείται στις διοργανώσεις της το άρθρο 19, που ορίζει τον τρόπο με τον οποίον τιμολογούνται τα εισιτήρια σε αυτά τα παιχνίδια. Κάτι ανάλογο έγινε και στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για το οποίο οι Βαυαροί διαμαρτύρονται πως εκείνοι πλήρωσαν 35 ευρώ και οι φίλοι της Ένωσης 15, από σχεδόν ίδιες θύρες του σταδίου.

Η UEFA ανακοίνωσε την ημερομηνία ακρόασης της πρωταθλήτριας Ελλάδας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία ορίστηκε για τις 13 Δεκεμβρίου.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σε εκτός παιχνίδι της Μπάγερν στο Champions League υπάρχουν διαμαρτυρίες για υπερκοστολόγηση των εισιτηρίων που προμηθεύτηκαν. Η ιστορία ξεκίνησε από το ματς των περσινών ομίλων της διοργάνωσης στις Βρυξέλλες, όπου κλήθηκαν να πληρώσουν 100 ευρώ για το ματς με την Άντερλεχτ.

Επίσης, δεν διαμαρτύρονται μόνο για τις τιμές που αφορούν εκείνους, αλλά και για τα εισιτήρια που αφορούν τους φιλοξενούμενους οπαδούς στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας. Όπως είχαν κάνει και στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, πριν περίπου 14 ημέρες. Μια κίνηση που χαιρέτισε και η Original

Επίσης, αύριο Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας θα εξετάσει και την υπόθεση της ΑΕΚ αναφορικά με τα καπνογόνα και τους μπλοκαρισμένους διαδρόμους στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, επίσης με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Γερμανίας.