Ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Όχι ότι δεν είναι ικανή να το καταφέρει, αλλά σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Η εθνική Ελπίδων βρίσκεται από την Κυριακή στην Αυστρία, για τη ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας. Τη Δευτέρα ενσωματώθηκε και ο Ευθύμης Κουλούρης, μιας και αποφασίστηκε τελευταία στιγμή να μην χρησιμοποιηθεί από τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Η Εθνική ψάχνει νίκη, η οποία στο χειρότερο σενάριο θα την οδηγήσει στην παράταση (οποιαδήποτε άλλη νίκη εκτός από 0-1 θα της δώσει την πρόκριση), με τον Αντώνη Νικοπολίδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Εκτός από τον πρώτο του σκόρερ στην προκριματική φάση, θα έχει και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στο πρώτο παιχνίδι με τους Αυστριακούς.

Οι Ελπίδες ψάχνουν την πρόκριση στα τελικά του Euro της Ιταλίας μετά το μακρινό 2002, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να προχωρά σε αλλαγές και με τον Κώστα Τσιμίκα να μην μπορεί να αγωνιστεί, μετά τον τραυματισμό που είχε στο πρώτο παιχνίδι.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Κότσαρης και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Σάλιακας, Πασαλίδης, Νικολάου και Κυριακόπουλος. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γαλανόπουλος, Καραχάλιος, ο Λημνιός θα είναι ο ένας εξτρέμ και ο Κουλούρης επιθετικός. Μένει να δούμε αν θα αλλάξει και τους Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη με τους Λάμπρου και Ανδρούτσο αντίστοιχα.

Το ματς θα αρχίσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Πηγή: gazzetta.gr