Έχει γενέθλια την Τετάρτη και γίνεται 31 ετών, αλλά αυτό δεν αγχώνει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που μίλησε στο «Eurosport» και δήλωσε πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο εκείνος γίνεται καλύτερος.

Ο «Ίμπρα» ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα, αλλά σημείωσε πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τα φόντα να γίνει μια πολύ σημαντική ομάδα στην Ευρώπη.

Η δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει την Τρίτη και ολοκληρώνεται την Τετάρτη, όταν και είναι στο πρόγραμμα το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Πόρτο. Το ματς αυτό είναι σημαντικό, όχι μόνο για την αξία και τις δυνατότητες των δύο ομάδων, αλλά και γιατί την ημέρα εκείνη ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γιορτάζει τα γενέθλιά του. Ο Σουηδός θα γίνει 31 ετών.

Με αφορμή το ματς αυτό που συμπίπτει με τα γενέθλια του Ιμπραΐμοβιτς, το «Eurosport» πήρε συνέντευξη από το Σουηδό φορ, όπου έγινε σαφές πως ο «Ίμπρα» δεν αγχώνεται για τα χρόνια που περνούν. «Εγώ είμαι σαν το κρασί. Όσο μεγαλώνω, τόσο βελτιώνομαι».

«Τα φετινά γενέθλιά μου πέφτουν την ημέρα του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Πόρτο και εύχομαι να μπορέσω να τα γιορτάσω με μια καλή εμφάνιση και με γκολ. Δεν λέω πόσα… όσα χρειαστούν για να κερδίσουμε», τόνισε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Η Πόρτο είναι μαζί με την Παρί το φαβορί για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πώς περιμένει αυτό το ματς ο Σουηδός; «Το σίγουρο είναι πως η Πόρτο είναι πιο ισχυρή από τη Ντιναμό Κιέβου, που αντιμετωπίσαμε την πρώτη αγωνιστική. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα είναι δύσκολο ματς. Αν περάσουμε εμείς οι δύο δεν το ξέρω, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να περάσει η Παρί», απαντά ο «Ίμπρα».

Δηλαδή η ομάδα του Παρισιού ονειρεύεται το Τσάμπιονς Λιγκ; «Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Ασφαλώς πρώτος στόχος της Παρί παραμένει το πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη θέλουμε μια καλή πορεία. Είμαστε νέα ομάδα και ίσως είναι πρόωρο να περιμένουμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς, αυτό που ξέρω, πάντως είναι πως με τον καιρό μπορούμε να γίνουμε μια σημαντική ομάδα στην Ευρώπη».

Ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί, πάντως. Ήδη έχει πετύχει 7 γκολ στο Σαμπιονά και άλλο 1 στην Ευρώπη. Ποιος είναι ο προσωπικός στόχος του; Πόσα γκολ θέλει να σημειώσει;

«Πέρσι στη Μίλαν έβαλα 35 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν ξέρω αν θα πετύχω περισσότερα φέτος, θα το προσπαθήσω. Αυτό που έχει σημασία, πάντως, είναι να κερδίζει η ομάδα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Πηγή: sport-fm.gr