Προς το καλύτερο πρέπει να αλλάξει η εικόνα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Ελευθεράκης στους αρχηγούς και τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο τεχνικός σύμβουλος του «τριφυλλιού» κάλεσε τους τρεις αρχηγούς Κατσουράνη, Βύντρα, Μπουμσόνγκ και τους Βιτόλο, Καρνέζη, Σπυρόπουλο για να τους «αφυπνίσει», έχοντας ως στόχο να βελτιωθεί το αρνητικό κλίμα στα «πράσινα» αποδυτήρια.

«Σας κάλεσα γιατί είστε από τους πιο έμπειρους και παλιούς παίκτες στον Παναθηναϊκό (ο Βιτόλο δεν είναι παλιός, αλλά για να μεταφέρει και στους Λατίνους το κλίμα, κλήθηκε στη συζήτηση). Όλοι βλέπετε ότι είμαστε σε μία δύσκολη θέση και δεν ταιριάζει αυτό στον σύλλογο, ούτε και στις δυνατότητές σας», ήταν αρχικά τα λόγια του παλαίμαχου άσου και συνέχισε:

«Γνωρίζετε τι σημαίνει Παναθηναϊκός, αλλά αυτό πρέπει να καταλάβουν και να το μάθουν όλοι. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η εικόνα και ούτε ο Παναθηναϊκός θα είναι ικανοποιημένος με το να παίρνει ισοπαλίες. Σας πιστεύουμε όλοι στη διοίκηση, σας το είπε και ο προπονητής και πρέπει να βελτιωθεί η κατάσταση. Δεν νοείται να συνεχίσουμε έτσι. Ολοι πρέπει να έχουν φιλότιμο και να δίνουν το 100%. Να βλέπει και ο κόσμος ότι προσπαθείτε. Βάλτε την ομάδα πάνω απ’ όλα και είμαι σίγουρος ότι θα ανατραπεί το κλίμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Ελευθεράκης θέλησε να διαπιστώσει αν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού διαπιστώσουν πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αφού βλέπει ότι βγάζουν ενέργεια στις προπονήσεις και όχι στους αγώνες.

Οι ποδοσφαιριστές τόνισαν ότι δεν έχουν διακρίνει κάτι τέτοιο και οι περισσότεροι στάθηκαν στον ψυχολογικό τομέα. «Η ομάδα χρειάζεται καλή ψυχολογία και μόνο με ένα σερί νικών θα έρθει αυτή. Πρώτοι απ’ όλους εμείς στενοχωριόμαστε με αυτή την κατάσταση», τους είπε.

Διέρρευσε, επίσης, ότι οι παίκτες στάθηκαν και στις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, που έχει αποτέλεσμα η ομάδα να έχει χάσει τη συνοχή της.

Πηγή: sport-fm.gr