«Τελείωσε» τον Τσιάρτα ο Μαύρος

Τέλος από της θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
13:58
24/09/2012
«Τελείωσε» τον Τσιάρτα ο Μαύρος
1
loading

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ αποτελεί ο Βασίλης Τσιάρτας. Την απόφαση πήρε και ανακοίνωσε στον παλαίμαχο άσο ο Θωμάς Μαύρος. Είναι κοινό μυστικό πως η συνεργασία και η επικοινωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο Βασίλης Τσιάρτας δεν είχε ουσιαστικό ρόλο στο σύλλογο μετά τις καλοκαιρινές μεταγραφές και από τη στιγμή που υπάρχει δυνατότητα για μία και μόνο προσθήκη τον Ιανουάριο, οδήγησαν στην απομάκρυνσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Τσιάρτας, όπως και ο Χρήστος Κωστής (που μέχρι νεωτέρας παραμένει γενικός αρχηγός και ακολούθησε την αποστολή στο Ηράκλειο με τον Θωμά Μαύρο), πρόσφεραν από το καλοκαίρι αμισθί τις υπηρεσίες τους στην ομάδα. Μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσής του, ο Βασίλης Τσιάρτας παρέμεινε στα Σπάτα περιμένοντας να συναντηθεί με τον Ανδρέα Δημητρέλο, που δεν είχε συμμετοχή στην απόφαση για το «διαζύγιο».

Άγνωστο είναι αν ο απερχόμενος τεχνικός διευθυντής θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο ή η θέση θα παραμείνει κενή ελλείψει και χρημάτων.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Λύκος μονός

    Δεν σας αξίζει πλέον η Α΄εθνική.
    Δεν θέλατε με το άρθρο 44, θα πέσετε ηρωικά και χωρίς να λύσετε και τίποτα.
    Άξιοι της μοίρας σας και καμμιά λύπη...για τους τελειωμένους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει