Ο Ολυμπιακός δεν επέλεξε ούτε φέτος το δρόμο των πολύ ηχηρών μεταγραφών. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο περιθώριο της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της Α1 δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν ήταν αναγκαίο.

«Η ομάδα παρέμεινε ίδια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλάξουμε τους παίκτες. Τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι παίκτες απογοητεύονταν απ’ όσα έβλεπαν, ειδικά οι ξένοι παικταράδες. Δεν ήταν μόνο δική μας απόφαση να αλλάξουμε τους παίκτες», τόνισε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, ενώ ερωτηθείς αν ήταν επιλογή της διοίκησης να μην αποκτήσει κάποιο μεγάλο όνομα, απάντησε: «Τους παικταράδες όλους τους έχουμε στην ομάδα μας».

Όσο για τις αιχμές που άφησε για τον ισολογισμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είπε: «Μιλήσαμε για μια ομάδα, έγινε συγκεκριμένη αναφορά χθες και δεν είναι υπόθεση του ΕΣΑΚΕ».

Από την πλευρά του, ο αδερφός του και συνιδιοκτήτης, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είπε: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Εμείς όχι απλά δεν αλλάξαμε, αλλά ενισχυθήκαμε περαιτέρω κιόλας».

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έρχεται φέτος νωρίς, μόλις στη δεύτερη αγωνιστική. «Η ομοιογένεια είναι το ευνοϊκό για μας και σε σχέση με την Ελλάδα και σε σχέση με τον ευρωπαϊκό χώρο. Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Είναι καλό γιατί θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας νωρίς» δήλωσε, αλλά επανέφερε το θέμα της μη αλλαγής στη σύνθεση της ΚΕΔ. « Όσο η ΚΕΔ είναι η ίδια, έχουμε το ίδιο φαβορί, το είπαμε και χθες. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Ποιος δυναμιτίζει το κλίμα; Η ΚΕΔ που δεν αλλάζει δεν δυναμιτίζει το κλίμα;».

Πηγή: Sport-fm.gr