Στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Σάλκε για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται η επανεμφάνιση του Πάμπλο Κοντρέρας με τα ερυθρόλευκα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τελικά άφησε εκτός αποστολής από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας τον Χιλιανό κεντρικό αμυντικό. Ο Κοντρέρας προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες αλλά ο πορτογάλος αποφάσισε να μην ρισκάρει μια πιθανή υποτροπή στον τραυματισμό του έστω και με λίγα λεπτά συμμετοχής στο γήπεδο των Ζωσιμάδων θέλοντας να τον έχει πανέτοιμο για το παιχνίδι της Τρίτης με την γερμανική ομάδα.

Ο Κοντρέρας όπως και οι άλλοι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και αύριο στο Ρέντη.

Στα Ιωάννινα δεν θα ταξιδέψει και ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος σήμερα έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα αλλά σε πιο έντονους ρυθμούς με στόχο την παρουσία του στην 11άδα του αγώνα με την Σάλκε.

Η αποστολή των ερυθρολεύκων είναι η εξής:

Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο.

Ο Ζαρντίμ σήμερα έδωσε μεγάλο βάρος στην τακτική και στις στημένες φάσεις όπως και στη χθεσινή προπόνηση.

Πηγή: sport-fm.gr