Τη στρατηγική που ακολούθησε η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Τσέλσι αποκάλυψε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο εν όψει του αγώνα της Γιουβέντους με την βρετανική ομάδα. Ο προπονητής των «ροχινμπλάνκος» τόνισε ότι άσκησε περισσότερη πίεση σε ορισμένους παίκτες και έτσι ήρθε το 4-1 στο Μονακό.

«Οι ποδοσφαιριστές μου ακολούθησαν στην εν τέλεια της εντολές μου. Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στα δεξιά μπορεί να ξεπεραστεί, ο Μίκελ παίζει οριζόντια, ο Γκάρι Κέιχιλ και ο Νταβίντ Λούιζ δεν συμμετέχουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Για αυτό τον λόγο επέλεξα να πιέσουμε αρκετά, ακόμη και δύο και τρεις φορές πάνω στον Φρανκ Λάμπαρντ, τον Εντέν Αζάρ και τον Χουάν Μάτα, σε σχέση με κάποιους άλλους. Ήταν ένα ρίσκο που είχε επιτυχία».

Καταλήγοντας, ο Σιμεόνε τόνισε: «Η Γιουβέντους μπορεί να κάνει το ίδιο, ακόμη και αν ο προπονητής της, Αντόνιο Κόντε, δεν χρειάζεται τις συμβουλές μου. Είναι ένας νικητής, όπως και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, όπως και ο καλύτερος από όλους, ο Ζοσέ Μουρίνιο».

Πηγή: sport-fm.gr