Εκεί που όλα έδειχναν πως η Γιουβέντους θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, όλα ήρθαν… τούμπα!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα το deal με τους πρωταθλητές Ιταλίας χάλασε και ο Βούλγαρος φορ οδεύει προς Λονδίνο για λογαριασμό της Φούλαμ.

Δημοσιεύματα μέσα στην ημέρα έκαναν λόγω για προχωρημένες επαφές του Βούλγαρου επιθετικού με την Φιορεντίνα.

Αργότερα τα δεδομένα έδειξαν να αλλάζουν και οι «μπιανκονέρι» ήταν αυτοί που βρέθηκαν μια ανάσα από την απόκτηση του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τελικά όμως φαίνεται πως ο Μπερμπάτοφ δεν πρόκειται να αφήσει τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή της «Γιούβε», η συμφωνία χάλασε και ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φούλαμ, είδηση που αναπαράγουν όλα τα ιταλικά και αγγλικά Μέσα.

«Πλησιάσαμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από την στιγμή που αρνήθηκε την πρόταση της Φιορεντίνα βρεθήκαμε πολύ κοντά στην απόκτησή του. Καταθέσαμε την πρότασή μας, ωστόσο επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ και την Φούλαμ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους.