Η ταυτότητα της γυναίκας που κατηγορεί τον αστέρα της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, ότι τη βίασε πριν από 9 χρόνια, αποκαλύφθηκε σήμερα μετά από συνέντευξη της ίδιας στο Spiegel.

H γυναίκα που κάνει την καταγγελία είναι η 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα και η υπόθεση αφορά τον φερόμενο βιασμό της από τον Ρονάλντο στο Λας Βέγκας το 2009.

Μέχρι να δώσει τη συνέντευξη στο Spiegel, η γυναίκα αναφερόταν ως «Δεσποινίς C» και ο κατηγορούμενος βιαστής, ως «Κύριος C». Με τη συνέντευξή της, η 34χρονη Κάθριν Μαγιόργκα αποκάλυψε τον εαυτό της ως το θύμα της υπόθεσης.

Η ίδια η Μαγιόργκα υποστήριξε ότι έλαβε 375.000 ευρώ για να αποσιωπήσει το γεγονός, ενώ έδωσε στο «φως» και διάφορες λεπτομέρειες του συμβάντος. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι όταν τελείωσε η πράξη, ο Ρονάλντο τη ρώτησε αν πονούσε και στη συνέχεια γονάτισε λέγοντας: «Κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό 1%».

Οι δικηγόροι του Κριστιάνο αρνούνται το γεγονός, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια νέα τοποθέτηση μετά την αποκάλυψη των στοιχείων της 34χρονης.