Τρεις προσθήκες στο ελλιπές της ρόστερ θέλει να κάνει η ΑΕΚ ώστε να παρουσιάσει ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η «Ένωση», η οποία εκτός όλων των άλλων, έχει να αντιμετωπίσει και τα «χτυπήματα» από τραυματισμούς, προσπαθεί να κλείσει άμεσα Κατίδη, Κορδέρο και Κατσικοκέρη και να… λύσει έτσι τα χέρια του Βαγγέλη Βλάχου.

Την περίπτωση του 19χρονου Γιώργου Κατίδη χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Φωτίου, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με τον εκπρόσωπο του νεαρού ποδοσφαιριστή. Ενδεχόμενη συμφωνία αναμένεται να είναι τετραετούς διάρκειας και εφόσον πραγματοποιηθεί, θα προσθέσει ένα σημαντικό όπλο στη μεσαία γραμμή του «Δικεαφάλου».

Από την πλευρά του, ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο αποτελεί παλιά… καψούρα, αφού το όνομά του είχε ακουστεί και την περασμένη σεζόν, όταν τις τύχες της ομάδας κρατούσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός μέσος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ενώ η Χερέθ θα είναι ικανοποιημένη με ένα ποσό κοντά στις 40.000 ευρώ.

Τέλος, ο Κατσικοκέρης προέκυψε στην πορεία χάρη στα χρήματα που… εξοικονομούνται μετά το «αντίο» του Δημήτρη Σιαλμά. Ο 24χρονος επιθετικός θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα στην περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή με τον Εργοτέλη και στον τρόπο που θα καταβληθούν οι 130.000 που ζητεί η κρητική ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr