Από την… πρώτη λέξη που βγήκε από το στόμα του Ντέιβιντ Μόγιες στην επαφή που είχαν οι δυο τους, ο Κέβιν Μιραλάς αντιλήφθηκε ότι η Έβερτον ήταν η καλύτερη επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό υποστήριξε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου σαν «ζαχαρωτό», το μεσημέρι της Τρίτης!

Μάλιστα, εκτέλεσε και… χρέη μοντέλου για χάρη της προώθησης της τρίτης φανέλας της ομάδας για τη νέα σεζόν!

Ο Βέλγος επιθετικός άφησε τον Ολυμπιακό για να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ και πιο συγκεκριμένα στο Μέρσεϊσαϊντ για λογαριασμό της Έβερτον. Αν και φαινόταν να «κλείνει» στην Άρσεναλ, μόλις ο Ντέιβιντ Μόγιες ήρθε σε επαφή μαζί του, όλα ήταν απλά θέμα χρόνου!

«Οι συζητήσεις με την Άρσεναλ ήταν σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, αλλά ήταν αποκλειστικά δική μου απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Ήταν πολύ σημαντικά όσα άκουσα από τον προπονητή της Έβερτον και από την πρώτη στιγμή με “κέρδισε”» ήταν το πρώτο σχόλιο του Μιραλάς, που πρόσθεσε:

«Αυτό που έχει σημασία για εμένα, είναι να πάρω αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πιστεύω ότι στην Έβερτον θα έχω περισσότερες ευκαιρίες και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε πολλά παιχνίδια».

Ερωτηθείς για το ρόλο που έπαιξε ο Μαρουάν Φελαϊνί και την επιρροή που είχε από τον υψηλόσωμο χαφ όταν πήρε την απόφασή του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου είπε:

«Φυσικά και η παρουσία του Μαρουάν Φελαϊνί ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την έλευσή μου εδώ. Μου είπε ότι η Έβερτον είναι πολύ σπουδαίος σύλλογος και πως το κλίμα ήταν εξαιρετικός. Σαν μια μεγάλη οικογένεια. Θα με βοηθήσει και στην προσαρμογή μου. Είναι πολύ ωραίο να έχεις κι έναν συμπατριώτη να σε βοηθάει σε ένα νέο ξεκίνημα».

Μάλιστα, σχολιάζοντας την εμφάνιση του νέου του συμπαίκτη, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε:

«Όλοι είδαν την εμφάνισή του και το αντίκτυπο που είχε στο παιχνίδι. Βοηθάει πολύ σε άμυνα κι επίθεση. Μιλούσα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου σήμερα και μου είπαν ότι μάλλον ήταν η καλύτερή του εμφάνιση με την Έβερτον. Ήταν εντυπωσιακός και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο κόσμος τον στηρίζει και τον αγαπάει».

Ο Κέβιν Μιραλάς, αποθεώθηκε και από τους οπαδούς της Έβερτον, το βράδυ της Δευτέρας, αφού έκανε μια πρώτη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του «Γκούντισον Παρκ», λίγο πριν την πρώτη σέντρα στη νίκη (1-0) της νέας του ομάδας επί των «κόκκινων διαβόλων».

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου, ο 24χρονος άσος εκτέλεσε και… χρέη μοντέλου, παρουσιάζοντας την τρίτη εμφάνιση των «ζαχαρωτών» για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Πηγή: sport-fm.gr