Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με την Μάλαγα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League.

Οι διεθνείς τέθηκαν από χθες στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, όμως από σήμερα θα ξεκινήσουν να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Από τη χθεσινή προπόνηση έλειπε μόνο ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, ο οποίος επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα και το απόγευμα θα είναι στην Παιανία.

Από σήμερα, λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει τις δοκιμές για το αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» κόντρα στην ισπανική ομάδα και εννιά από τους ένδεκα παίκτες δείχνουν σίγουροι, ενώ «παίζονται» δύο θέσεις. Η μία αφορά την επίθεση, αφού ο Φορναρόλι – παρότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος – έδειξε στο πρόσφατο φιλικό με την Ανόρθωση τις ικανότητες και ίσως προτιμηθεί έναντι του Τοτσέ.

Η άλλη αφορά μία θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου ο Κατσουράνης διεκδικεί θέση βασικού. Ο διεθνής χαφ είχε κληθεί στην Εθνική Ελλάδας από τον Φερνάντο Σάντος και στο παιχνίδι με τη Νορβηγία έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι σίγουροι μέχρι στιγμής, πάντως, φαίνεται ότι είναι οι Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σισοκό, Βιτόλο, Ζέκα και Χριστοδουλόπουλος. Όσον αφορά τον Πάπε Χαμπίμπ Σο, ακολούθησε ένα πολύ μικρό μέρος της προπόνησης και δεν δείχνει να προλαβαίνει ούτε τη ρεβάνς με τη Μάλαγα.

Δεν βιάζονται για χαφ

Την τελευταία στιγμή αναμένεται να σημειωθεί εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή. Αυτή στιγμή στο «τριφύλλι» δεν δείχνουν να βιάζονται για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αν και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εξακολουθεί να ψάχνει τον ιδανικό παίκτη να καλύψει το κενό που υπήρξε μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη.

Από την πλευρά της, η διοίκηση περιμένει το πρώτο παιχνίδι με τη Μάλαγα, ώστε να φανεί αν αντέχουν να προσθέσουν ακόμη ένα συμβόλαιο στο μπάτζετ της ομάδας. Άλλωστε, όποιος παίκτης αποκτηθεί θα έχει «βαρύ» συμβόλαιο, αφού θα πρόκειται κάποιον που θα κάνει την διαφορά.

Στα 15 εκατ. ευρώ η ΑΜΚ

Στις 17:00 σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το Δ.Σ. στις 26 Ιουλίου είχε αποφασίσει τελικά να προτείνει την επανέγκριση της ΑΜΚ ύψους 15 εκατ. ευρώ με τους ίδιους όρους, αφού δεν είχε περάσει το ενημερωτικό δελτίο από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

Πηγή:sport-fm.gr