Ίσως και σήμερα να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Στράτου Περπέρογλου στον Ολυμπιακό. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι οριστική, προβλέπει διετή συνεργασία με κάθε πλευρά να διατηρεί δικαίωμα να τη διακόψει μετά τον πρώτο χρόνο, και απομένει η ανακοίνωση.

Πιθανώς αυτή να υπάρξει εντός της ημέρας και να συνδυαστεί με τα 28α γενέθλια του διεθνούς φόργουορντ (γενέθλια έχει και ο Βασίλης Σπανούλης που κλείνει τα 30). Ο Περπέρογλου θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή για τη θέση «3» και ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Μάρκο Κέσελ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο ακόμη κομμάτια, όχι βασικά, για να συμπληρωθεί το ερυθρόλευκο παζλ. Αυτό του τέταρτου σέντερ που θα πλαισιώσει τους Ντόρσεϊ, Χάινς και Μαυροειδή, καθώς κι ενός ακόμη περιφερειακού. Για τη θέση του ψηλού διακαής πόθος είναι ο Βασίλης Καββαδάς, η περίπτωση του οποίου δεν έχει εγκαταλειφθεί, παρότι από τον Πανιώνιο λέγεται πως δεν παραχωρείται (ενώ οι «κυανέρυθροι» θέλουν να του κάνουν αναπροσαρμογή κι επέκταση συμβολαίου).

Εφόσον δεν υπογράψει ο 20χρονος άσος, θα «κλείσει» ο Γάιος Σκορδίλης και θα εκκρεμεί η προσθήκη ενός γκαρντ για να ολοκληρωθεί η 15άδα που θέλει να έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Πηγή: sport-fm.gr