Κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός φέρεται να διεμήνυσε στους ανθρώπους του ΟΦΗ πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί τους για να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση», κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους «κιτρινόμαυρους».

Πάντως είναι δεδομένη η προτίμηση του Βαγγέλη Βλάχου να ενισχυθεί η ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές που γνωρίζει την αξία τους κι όχι με επιλογές από το εξωτερικό, που μπορεί να μη δικαιώσουν τις προσδοκίες.Άλλωστε η ομάδα του έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει μόλις τρεις μεταγραφές ξένων ή παικτών άνω των 24 ετών.

Ο 31χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Λάρισα, Λεβαδειακό Ολυμπιακό, Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ την περασμένη περίοδο είχε 27 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όχι σε Ρόμα, ναι σε… Πανιώνιο

Ματαιώνεται το φιλικό της ΑΕΚ με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο», που ήταν προγραμματισμένο για τις 19 Αυγούστου, μετά από απόφαση του Θωμά Μαύρου. Αντ’ αυτού θα γίνει φιλικό στο ΟΑΚΑ, πιθανότατα με τον Πανιώνιο, για να συγκεντρωθούν χρήματα από τα εισιτήρια, μιας και η ομάδα έχει άμεση ανάγκη από ρευστό.

Πάντως η ματαίωση του φιλικού θα έχει σε πρώτη φάση οικονομικές συνέπειες για την «Ένωση», μιας και θα πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα 25.000 ευρώ στην εταιρεία που έχει τα δικαιώματα των φιλικών της.

Πηγή: sport-fm.gr