Η προθεσμία που έχει βάλει ο Ηλίας Λιανός για τον νεαρό σέντερ, λήγει σήμερα (3/8), με τον Ολυμπιακό -όπως δείχνουν τα πράγματα- να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την SportDay, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χθες μία νέα επαφή με τον Πανιώνιο και τον εκπρόσωπο του παίκτη, όπου η πρόταση που κατέθεσαν φαίνεται να βρίσκει θετική τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Η απόκτηση του Βασίλη Καββαδά είναι στις προτεραιότητες του Ολυμπιακού, αλλά με βάση το περιορισμένο μπάτζετ, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να κάνουν τα… κουμάντα τους, προκειμένου να μην ξεφύγει ο σχεδιασμός.

Ο Πανιώνιος έχει ορίσει το buy out του Έλληνα σέντερ στις 350.000 ευρώ (εκ των οποίων οι 90.000 θα πάνε στην προηγούμενη ομάδα του, τον Ιωνικό Νικαίας), ενώ το τριετές συμβόλαιο, που του προτείνεται, αναμένεται να κοστίσει στους πρωταθλητές Ευρώπης κοντά στα 700.000 ευρώ.

Έτσι, η διοίκηση των Πειραιωτών θα έπρεπε να προχωρήσει σε ένα plan B, ώστε αφενός να ικανοποιήσει τους «κυανέρυθρους», αφετέρου να μην… ξεφύγει.

Σύμφωνα με την SportDay, η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε χθες μία νέα επαφή με τους Νεοσμυρνιώτες και τον εκπρόσωπο του Καββαδά, κάνοντας μία πρόταση που φαίνεται να ικανοποιεί τον πρόεδρο της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ, Ηλία Λιανό. Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, πρότειναν στον Πανιώνιο, να αποσπάσουν από φέτος την υπογραφή του 20χρονου σέντερ, ο οποίος θα παραμείνει στη Νέα Σμύρνη και θα μετακομίσει στον Πειραιά από τη σεζόν 2013/14.

Τέλος, τα χρήματα που προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» για τον Καββαδά, δεν πλησιάζουν το buy out που έχει ορίσει ο Πανιώνιος, αλλά ομοίως ισχύει και για την πρόταση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός. Παρ’ όλα αυτά, η νέα επαφή που είχαν οι πρωταθλητές Ευρώπης με τον Πανιώνιο φαίνεται να τους δίνει το προβάδισμα για τον 20χρονο σέντερ, όμως όλα θα πρέπει να γίνουν εντός της ημέρας, καθώς από το… Σάββατο ο Καββαδάς θα εξακολουθεί να είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Πηγή: sport-fm.gr