Ο Κακά μπορεί να μην βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, ενόψει της νέας σεζόν, όμως η έλλειψη προσφορών για τον Βραζιλιάνο μέσο έχει προβληματίσει τόσο τον Πορτογάλο τεχνικό, όσο και τους διοικούντες της «βασίλισσας».

Έτσι, σε περίπτωση που δεν έρθει στα γραφεία της ομάδας μία πρόταση που να καλύπτει τον παίκτη και τον σύλλογο ο 30χρονος χαφ θα παραμείνει στις τάξεις των «μερένχες».

Μάλιστα, μία από τις ομάδες που είχαν εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον τους για τον Κακά, ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν. Με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο, τόνισε πως ο Βραζιλιάνος δεν αποτελεί πλέον μεταγραφική τους προτεραιότητα.

Παράλληλα, η πιθανή επιστροφή του Κακά στην Μίλαν φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολη, καθώς οι «ροσονέρι» λόγω της υψηλής φορολογίας που επικρατεί στην Ιταλία, αλλά και των υψηλών απολαβών του Βραζιλιάνου δείχνουν απρόθυμοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, προκειμένου να τον φέρουν πίσω στο Μιλάνο.

Αντιθέτως, η μοναδική ομάδα που κάλυπτε τόσο τις οικονομικές απαιτήσεις του Κακά, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Ωστόσο, το MLS δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του ίδιου του ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα η πρόταση των Αμερικανών να απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Πηγή: sport-fm.gr