Επαφές με τους υποψήφιους στόχους για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ομάδας έχουν στον Ολυμπιακό, παρότι η διοίκηση έχει τονίσει ότι οι επόμενες μεταγραφές θα γίνουν μετά τα φιλικά της Πορτογαλίας.

Οι Πειραιώτες εξετάζουν προσεκτικά αρκετές περιπτώσεις στόπερ, αφού θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή λύση και να βρουν ένα παίκτη που εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλους στα μετόπισθεν.

Έναν παίκτη που θα μπορεί να καλύψει το κενό της απουσίας του Αβραάμ Παπαδόπουλου και θα μπορέσει να «στηρίζει» τους νεαρούς αμυντικούς τους ρόστερ.

Απίθανη μοιάζει η περίπτωση του Μπρούνο Άλβες, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας παρακολουθούν το θέμα και καραδοκούν μήπως προκύψει κάποια ευκαιρία.

Όσον αφορά την υπόθεση του Γκονσάλο Ροντρίγκες, οι διοικούντες την ΠΑΕ μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Βιγιαρεάλ, τους παράγοντες της οποίας γνωρίζουν μετά την μεταγραφή του Μαρκάνο, και αν ο Αργεντινός μείνει ελεύθερος μπορεί να σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην υπόθεση.

Χθες προέκυψαν τα ονόματα του Ντεμικέλις και του Ματάισεν της Μάλαγα και – σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay – υπάρχουν πιθανότητες για τον Ολλανδό στόπερ της ισπανικής ομάδας.

Στα υπ’ όψιν του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκονται ο Σερένο της Πόρτο (στην Πορτογαλία έγραφαν χθες ότι τον θέλουν Ολυμπιακός, Αϊντραχτ, Μπορντό) και ο Κανού της Σταντάρ. Από την πλευρά του, ο Ρουμάνος Γκοϊάν δήλωσε ότι απέρριψε προτάσεις από την Αϊντραχτ και τον Ολυμπιακό.

Ανοιχτό είναι πάντα το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για την απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες των Πειραιωτών δίνουν «εξετάσεις» επί πορτογαλικού εδάφους και ο Ζαρντίμ θα κρίνει αν η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί περισσότερο όλο αυτό το διάστημα είναι του Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα και του Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ.

Εν τω μεταξύ, χθες ο μάνατζερ του Μπελούτσι υποστήριξε με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπου ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Μονακό, Φιορεντίνα, Ρόμα, Ρίβερ Πλέιτ, Ιντερ, Μαρσέιγ και Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν ότι δεν έχουν κάνει καμία κίνηση.

Σήμερα με την Νιούκαστλ

Το τελευταίο του φιλικό επί πορτογαλικού εδάφους δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ στο Αλγκάβρε (22:45, Novasports 1 και sport-fm.gr).

Αυτό είναι το πιο δυνατό μέχρι σήμερα φιλικό που δίνουν οι Πειραιώτες και οι Βρετανοί δημοσιογράφοι περίμεναν – από την πλευρά τους – να αγωνιστεί ο Κέβιν Μιραλάς, ώστε να τον δει από κοντά ο Άλαν Πάρντιου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βέλγος είναι στην Αθήνα λόγω τραυματισμού και μαζί με τους υπόλοιπους που βρίσκονται στην Ελλάδα αναμένεται να ταξιδέψουν για την Ολλανδία, όπου θα ενσωματωθούν στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία.

Πηγή: sport-fm.gr