Σε σίριαλ εξελίσσεται για την ΑΕΚ το θέμα (και) του Μιχάλη Παυλή. Η αποστολή της «Ένωσης» πετάει το μεσημέρι για την Αγγλία, ωστόσο το αν θα βρεθεί εκεί κι ο νεαρός επιθετικός παραμένει επίσης «στον αέρα».

Παρόλο που ο παίκτης δέχθηκε να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη για να συμμετάσχει στην προετοιμασία, δεν θα ταξιδέψει με τους υπόλοιπους και το αν θα ενσωματωθεί τελικά με την ομάδα θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Η υπόθεση του Παυλή (όπως σχεδόν κάθε άλλη στην επικαιρότητα της ΑΕΚ) έχει περάσει από χίλια κύματα. Το γεγονός όμως πως εκείνα δεν αποδεικνύονται αρκετά για να… πνίξουν τη θέλησή του νεαρού να ξαναφορέσει τη φανέλα της έχουν ως αποτέλεσμα να μένει ανοιχτή ακόμα και λίγο πριν την αναχώρησή της για την Αγγλία.

Κι αυτό διότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν ο παίκτης (και το κατά πόσο το έχει ξεπεράσει) παραμένει ακόμα αντικείμενο συζήτησης. Το ιατρικό επιτελείο λέει ότι αρνείται να αναλάβει την ευθύνη, ο ίδιος ο παίκτης διαβεβαιώνει (επικαλούμενος και τη σχετική γνωμάτευση του γιατρού που τον παρακολουθούσε στη Γερμανία) πως μπορεί να αθλείται κανονικά και η ΠΑΕ είναι… κάπου στη μέση.

Πρώτα ζήτησε, λοιπόν, από τον παίκτη να προσκομίσει όλα τα ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν πως μπορεί να αγωνίζεται κανονικά. Έπειτα διέρρεε πως αν το κάνει, θα βρεθεί λύση και θα πάει κανονικά στην Αγγλία. Και τώρα αποφασίζει ο Παυλής να μην ταξιδέψει τελικά με την υπόλοιπη αποστολή (προκειμένου να εξετάσει χωρίς πίεση χρόνου το θέμα) και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο -αν η απόφαση που θα λάβει είναι θετική- να ενσωματωθεί τις αμέσως επόμενες μέρες στην προετοιμασία.

Πηγή: sport-fm.gr