Αν και λιγότερο από δύο χρόνια στον Άρη, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας αποτελεί πλέον από τις «παλιοσειρές» στα αποδυτήρια της ομάδας.

Παρά τις σημαντικές δυσκολίες κάτω από τις οποίες «χτίζονται» οι «κίτρινοι» εν όψει της νέας σεζόν, δεσμεύτηκε ότι όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, ενώ εξύμνησε την στάση του κόσμου στην προσπάθειά του να επιλυθεί το οικονομικό πρόβλημα του συλλόγου.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Φέτος είναι μια διαφορετική προετοιμασία και αυτό που ζούμε εμείς που είμαστε κάποια χρόνια στην ομάδα, είναι πρωτόγνωρο. Θέλουμε να αγκαλιάσουμε τα νέα παιδιά που έχουν έρθει και να τα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο. Ηλικιακά δεν θεωρούμαστε μεγάλοι για να μας χαρακτηρίσεις δάσκαλους. Ωστόσο ,έχουμε κάποια εμπειρία και αυτή θα προσπαθήσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στα νέα παιδιά.

Ο ΑΡΗΣ ακόμα έχει ποιοτικούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και το μόνο που χρειάζονται είναι καλή καθοδήγηση. Θα δουλέψουμε σκληρά και νομίζω πως θα πάμε πολύ καλά. Οι συνθήκες εδώ είναι ιδανικές και το κλίμα πάρα πολύ καλό. Ο προπονητής ήδη άρχισε να περνάει στην ομάδα κάποια πράγματα και προπόνηση με την προπόνηση θα μπορείτε να διατυπώσετε μια καλύτερη εικόνα.

Θα μας διακρίνει το πάθος, η δύναμη, τα πολλά τρεξίματα καθώς και το πρεσάρισμα σε όλο το γήπεδο. Θα είμαστε μια αμυντικογενής ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κλεινόμαστε μόνο πίσω. Θέλουμε να παίξουμε και επιθετικά για να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι έτσι κι αλλιώς είναι η νίκη.

Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Πρέπει να έρθουν και τα νέα παιδιά (οι 3 μεταγραφές) για να μας βοηθήσουν. Καλό είναι να φτάσουν νωρίς για να τους μάθουμε, να μας μάθουν και σιγά-σιγά να χτίσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ο ΑΡΗΣ είναι τεράστιο σωματείο είτε έχει προβλήματα είτε όχι, Η στήριξη του κόσμου είναι συγκλονιστική και αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα μέναμε στον ΑΡΗ. Βέβαια, μεγάλο κριτήριο στην απόφαση παραμονής μας ήταν και η νέα διοίκηση, η οποία έβαλε σε τάξη κάποια πράγματα. Πλέον έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους και είδαμε ήδη κάποια πράγματα να αλλάζουν».

Πηγή: Sport-fm.gr