Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας πολύ ξεχωριστός ποδοσφαιριστής και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορέσει να φτάσει ποτέ στο επίπεδο του Αργεντινού, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο «Ντιεγκίτο» θεωρεί ότι ο Πορτογάλος της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί μόνο να είναι το νούμερο 2, πίσω φυσικά από τον συμπατριώτη του άσο της Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι τα φαβορί για τη φετινή «Χρυσή Μπάλα» αλλά ο «θρύλος» του αργεντίνικου ποδοσφαίρου θεωρεί ότι η αξία τους δε βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε θα φτάσει ποτέ το επίπεδο του Μέσι. Ο Λιονέλ δε χρειάζεται το πολύ δυνατό σουτ του Ρονάλντο, και αυτό διότι μπορεί με τις τρίπλες του να περάσει όλους τους αμυντικούς.

Όταν είχε κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» είπε στον Μέσι: «Όχι πια δεύτερη θέση». Τώρα το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να βρίσκεται στο νούμερο 2 του κόσμου. Όταν αγωνίζεται με την εθνική Πορτογαλίας δεν είναι τόσο καλός όσο με τη Ρεάλ», τόνισε.

Ακόμη ο Μαραντόνα δήλωσε ότι αν και δεν του αρέσουν οι συγκρίσεις, αυτή του ίδιου με τον μεσοεπιθετικό των Καταλανών δεν τον ενοχλεί τόσο:

«Γενικά δε μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Παρόλα αυτά η σύγκριση με τον Μέσι είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Είμαστε και οι δύο αριστεροπόδαροι, από την Αργεντινή και σπουδαίοι ποδοσφαιριστές».

Πηγή: sport-fm.gr