Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για τον μελλοντικό επαγγελματικό προορισμό του Ρόμπιν Φαν Πέρσι συνεχίζονται, ολοένα και πιο εμφανές γίνεται ότι ο Ολλανδός επιθετικός αποτελεί ξένο σώμα για την Άρσεναλ. Σύμφωνα με πηγές από την Αγγλία, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να ταξιδέψει το Σάββατο με τους «κανονιέρηδες» για την περιοδεία της ομάδας στην Ασία, κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι βρισκόμαστε κοντά στο τέλος του συγκεκριμένου μεταγραφικού σήριαλ.

Τόσο ο αγγλικός σύλλογος, όσο και ο ίδιος ο παίκτης είχαν εκδηλώσει την επιθυμία τους να τελειώσει η υπόθεση της μετακίνησής του, πριν την αναχώρηση της Άρσεναλ για την Ασία. Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Φαν Πέρσι έμεινε πίσω προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του και να μάθει και ο ίδιος σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Ο Ολλανδός, ο οποίος δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με το λονδρέζικο σύλλογο, ξεκαθάρισε στις αρχές του μήνα ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Για την απόκτηση του παίκτη που αναδείχθηκε ως ο καλύτερος για την περσινή Πρέμιερ Λιγκ, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι μεγαλύτεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, με τους δύο του Μάντσεστερ και τη Γιουβέντους να φαίνονται ως οι επικρατέστεροι για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πηγή: sport-fm.gr