Την προτίμησή του να μετακινηθεί στην Γιουβέντους φέρεται να διατύπωσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στους ανθρώπους της Άρσεναλ. Σύμφωνα με αγγλικές πηγές ο Ολλανδός επιθετικός, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον περιζήτητους μεταγραφικούς στόχους του φετινού καλοκαιριού, βλέπει την προοπτική να μετακομίσει στο Τορίνο ως την πλέον δελεαστική, αφού θέλει να αποφύγει να αγωνιστεί σε μία από τις αντιπάλους των «κανονιέρηδων».

Οι διαπραγματεύσεις για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή καλά κρατούν και εξελίξεις για το πού που θα καταλήξει ο πολυτιμότερος παίκτης της περσινής Πρέμιερ Λιγκ, αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

Ο ίδιος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Μάντσεστερ, δεδομένου ότι τόσο η Σίτι όσο και η Γιουνάιτεντ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Παρόλα αυτά, η Γιουβέντους μοιάζει για εκείνον ως η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή, καθώς δε θέλει να προκαλέσει με πιθανή μεταγραφή του σε ανταγωνιστική ομάδα των Λονδρέζων.

Καθόλου σίγουρο δεν είναι, πάντως, ότι ο ιταλικός σύλλογος θα μπορέσει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις τόσο της Άρσεναλ, όσο και του ίδιου του παίκτη.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ζητά ένα ποσό γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Φαν Πέρσι επιθυμεί συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με εβδομαδιαίες αποδοχές περίπου στις 150 χιλιάδες ευρώ.

Την ίδια ώρα, η «Βέκια Σινιόρα», η οποία είχε ελλείμματα για την περίοδο 2010-2011 της τάξης των75 εκατομμυρίων, προσπαθεί να συμμορφωθεί με το Financial Fair Play και δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε μεγάλα ανοίγματα.

Την τελική λύση στην υπόθεση, ίσως, την έχουμε μέχρι το Σάββατο, ημέρα που η Άρσεναλ φεύγει για την περιοδεία της στην Ασία, αφού τόσο ο Ολλανδός όσο και η ομάδα του θέλουν να έχει λήξει το θέμα πριν την αναχώρηση των «κανονιέρηδων».

Πηγή: sport-fm.gr