Την πρόθεσή του να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μέσω της επίσημης προσωπικής του ιστοσελίδας. Ο Μπερμπάτοφ είναι η τελευταία επιλογή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την επίθεση των «κόκκινων διαβόλων», κάτι που δεν ικανοποιεί τον Βούλγαρο άσο.

Το μέλλον του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμοιαζε αβέβαιο με το τέλος της προηγούμενης περιόδου. Ο Βούλγαρος δεν ήταν από τις βασικές επιλογές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κάτι που προμήνυε την αποχώρησή του.

Με την έναρξη της προετοιμασίας των «Κόκκινων Διαβόλων» ο Μπερμπάτοφ εξακολουθεί να παραμένει μέλος της ομάδας. Ο ίδιος γνωρίζει πως δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί πολύ, καθώς ο Σερ Άλεξ προτιμάει τους Ρούνεϊ, Ερνάντες και Γουέλμπεκ για τη γραμμή κρούσης. Για το λόγο αυτό ο Μπερμπάτοφ δηλώνει πως θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ.

«Αγαπώ την ομάδα, αλλά δεν πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω αν δεν παίζω. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να φύγω. Είμαι 31 ετών και αυτό που θέλω είναι να παίζω και να βοηθάω την ομάδα, ώστε να κλείσω την καριέρα μου με αξιοπρέπεια. Θέλω μία ομάδα που θα πιστέψει σε μένα και θα μου δώσει την ευκαιρία να της δώσω τα πάντα. Κάτι που στη Μάντσεστερ δεν μπορώ να κάνω εδώ και καιρό, για λόγους που δεν γνωρίζω», σχολίασε με νόημα ο Μπερμπάτοφ.

Πηγή: sport-fm.gr