Η Ανζί επιμένει για την απόκτηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ και προσπαθεί με κάθε μέσον να πείσει τον Ολλανδό άσο να κάνει δεκτή την πρότασή της. Μέχρι και τον Σάμουελ Ετό έβαλαν να τηλεφωνήσει στο Μιλάνο και να μιλήσει στον Σνάιντερ για τις προοπτικές που ανοίγονται στην καριέρα του με τη μεταγραφή αυτή.

Η αρχική άρνηση του Σνάιντερ να μετακινηθεί στη Ρωσία και την Ανζί δεν έχει αποθαρρύνει τους Ρώσους, οι οποίοι συνεχίζουν την προσπάθεια να αποκτήσουν τον Ολλανδό χαφ. Η προσφορά που έχουν κάνει στην Ίντερ είναι από αυτές που δεν απορρίπτονται εύκολα, απομένει, όμως, να πείσουν και τον παίκτη για να κάνουν ένα ακόμα μεταγραφικό «μπαμ».

Στην προσπάθειά τους αυτή οι άνθρωποι της Ανζί έχουν ένα ακόμα «όπλο», εκτός από το σημαντικό συμβόλαιο που προσφέρουν. Το «όπλο» αυτό δεν είναι άλλο από τον Σαμουέλ Ετό, τον παίκτη που ένα χρόνο πριν είχε κάνει τη διαδρομή Μιλάνο – Ρωσία, αποδεχόμενος την προσφορά της Ανζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Corriere dello sport» ο Καμερουνέζος φορ επικοινώνησε με τον Σνάιντερ και τον ενημέρωσε για όλα. Από τις συνθήκες ζωής, μέχρι τον τρόπο προπόνησης. Κλείνοντας αυτή τη συνομιλία, ο Ετό φέρεται να είπε στον Σνάιντερ πως είναι ευκαιρία για εκείνον αυτή η μεταγραφή και τον προσκάλεσε να τον ακολουθήσει για να προσπαθήσουν μαζί να κερδίσουν πολλούς τίτλους στη Ρωσία.

Η απάντηση του Ολλανδού δεν έγινε γνωστή. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν το τηλεφώνημα αυτό θα τον πείσει ή αν θα μείνει σταθερός στην αρχική του θέση.

Πηγή: sport-fm.gr