Για τρίτη μέρα συνεχίστηκαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και στον ατζέντη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, προκειμένου να βρεθεί λύση και να πειστεί ο Σουηδός να μετακομίσει στο Παρίσι. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για την προσεχή Δευτέρα, ώστε να συζητηθούν εκ νέου τα αιτήματα του Ιμπραΐμοβιτς για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Την ώρα που ο προπονητής των Παριζιάνων, Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε την Παρασκευή ιδιαίτερα αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο «deal», το Σάββατο ο εκπρόσωπος του 30χρονου επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα είχε νέα συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, ωστόσο ακόμα υπάρχει… χάσμα. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία και τη Γαλλία, αναφέρουν ότι στον Ιμπραΐμοβιτς προτείνεται συμβόλαιο 3ετούς συνεργασίας με αποδοχές που θα αγγίζουν τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, χωρίς να μπορεί να πει κάποιος ξεκάθαρα τι θα συμβεί, αν και το «pressing» στον Σουηδό συνεχίζεται αμείωτο. Τη Δεύτερα θα υπάρξει νέα συνάντηση για να προσπαθήσουν οι δύο πλευρές να βρουν μια κοινή… πλεύση. Όσον αφορά το έτερο ήμισυ του «deal», ο Τιάγκο Σίλβα έχει ήδη συμφωνήσει για τους οικονομικούς όρους και τη διάρκεια του νέου συμβολαίου του.

Πηγή: sport-fm.gr