Εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τρεις ίσως και τέσσερις παίκτες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τους Κάιλ Χάινς, Πέρο Άντιτς και Μαρτίνας Γκετεβίτσιους για την ενεργοποίηση του όρου ανανέωσης των συμβολαίων τους.

Ο Αμερικανός σέντερ θα πάρει περίπου 250.000 ευρώ, ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ θα έχει μικρή μείωση σε σχέση με πέρυσι (400.000 ευρώ), ενώ ο Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ θα εισπράξει περίπου 300.000 ευρώ. Εκκρεμεί η περίπτωση του Μάρκο Κέσελ, ο οποίος πιθανότατα θα μείνει δεχόμενος όμως μείωση στις απολαβές του (περίπου 400.000 ευρώ).

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα μέχρι την Κυριακή να ενεργοποιήσει το +1 στα τέσσερα συμβόλαια, αλλά επειδή πρόκειται για αργία, το θέμα θα κλείσει οριστικά σήμερα.

Από εκεί και πέρα, περίπτωση απόκτησης του Στράτου Περπέρογλου φαίνεται πως δεν υπάρχει, συνεχίζονται οι επαφές με τον Δημήτρη Μαυροειδή τον οποίο θέλει και ο Παναθηναϊκός, ενώ αναμονή υπάρχει για Ντόρσεϊ, Γιάνκοβιτς και Καββαδά. Όσο ο Αμερικανός σέντερ δεν βρίσκει κάτι αξιόλογο στο ΝΒΑ, πλησιάζει στην ανανέωση συμβολαίου. Στην υπόθεση Γιάνκοβιτς εκκρεμεί η καταγγελία συμβολαίου που έχει κάνει σε βάρος του ο Πανιώνιος, ενώ οι απαιτήσεις των «κυανέρυθρων» για τον Καββαδά μπλοκάρουν για την ώρα τη μετακίνηση του Καββαδά.

Πηγή: sport-fm.gr