Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών είναι αυτό που ζει ο Παναθηναϊκός και είναι φυσικό κάποια πράγματα να βρίσκονται ακόμη στον αέρα. Όπως συμβαίνει άλλωστε και με τρεις ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν και για την ώρα δεν φαίνεται να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες παραμονής.

Καραγκούνης, Σπυρόπουλος και Σαριέγκι περιμένουν στο… ακουστικό τους και μένουν ελεύθεροι στο τέλος του μήνα.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής, εφόσον αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του. Την περασμένη περίοδο με τον Φερέιρα δεν έπαιξε όσο θα ήθελε και οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι πολλές. Πάντως οι όποιες συζητήσεις με τον Καραγκούνη θα πραγματοποιηθούν μετά το Euro.

Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Σπυρόπουλο, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπάρξει μια πρώτη διερευνητική επαφή, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη. Πάντως, ακόμη κι αν υπάρξει επίσημη πρόταση, αυτή δεν πρόκειται να ξεπερνά τις 300.000 ευρώ ετησίως.

Για τον Γιόσου Σαριέγκι προτεραιότητα δείχνει να είναι η επιστροφή στην πατρίδα του, ενώ στο μυαλό του βρίσκονται και άλλες λύσεις, όπως η Γαλλία, που θα του επιτρέψουν να είναι πιο κοντά στο σπίτι και την οικογένειά του. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το γεγονός πως η πρόταση που θα του γίνει, λογικά θα είναι ακόμη χαμηλότερη από τις 350.000 που παίρνει τώρα, μπορούμε να συμπεράνουμε πως και ο Βάσκος δύσκολα θα συνεχίσει στο «τριφύλλι».

Πηγή: sport-fm.gr