«Είμαστε οι καλύτεροι όλων, το δείξαμε», ήταν τα λόγια του Αντρέ Βιεϊρίνια στη συνέντευξη Τύπου, όπου και έριξε τα «καρφιά» του για το «Τιναφτόρε;», ενώ σημείωσε πως έχει κουραστεί να φωνάζει ότι από τον ΠΑΟΚ το νταμπλ κλάπηκε.

«Από τη στιγμή που βγήκα από το παιχνίδι, δεν άντεχα. Είναι αλλιώς από μέσα και αλλιώς απέξω. Προτιμώ να είμαι τα 90’ στον αγωνιστικό χώρο. Οι συμπαίκτες μου έκαναν φοβερή δουλειά», είπε ο αρχηγός του «δικεφάλου» του Βορρά.

Για το τι σκέφτηκε μετά το γκολ που σημείωσε, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Γύρισα στον ΠΑΟΚ για να πάρω τίτλο. Δείξαμε ξεκάθαρα ποια είναι η καλύτερη ομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σχετικά με το αν θα τον πάρει ο Σάντος τηλέφωνο ενόψει Μουντιάλ: «Δεν έχω πάει ακόμα στα αποδυτήρια. Θα ήθελα να πάω στο Μουντιάλ, αλλά θα πάνε άλλοι».

Αναφορικά με τον τρόπο που τελείωσε η χρονιά: «Φανταζόμουν να τελειώσω τη χρονιά με νταμπλ. Έχω κουραστεί να λέω πως μας κλέψανε το πρωτάθλημα. Σήμερα, στην έδρα του αντιπάλου, ήταν ξεκάθαρο ότι η καλύτερη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ».

Για το εάν υπάρχει δικαιοσύνη: «Εμείς δείξαμε όλη τη σεζόν τη δουλειά μας, με το αίμα μας. Μας έκλεψαν μέσα στο σπίτι μας. Και ακούμε από παίκτες της ΑΕΚ πολλά πράγματα. Αυτό είναι το 20-0 (για το ηλεκτρονικό παιχνίδι που έπαιξε ο Βράνιες); Ένας που χάρηκε για το Euro να λέει “Τιναφτόρε” (για τον Σιμόες); Nτροπή τους! Από τη στιγμή που είδαν το βίντεο στο ίντερνετ, εξαφανίστηκαν όλοι. Από την στιγμή που ο διαιτητής αποφάσισε να βγούμε, όλοι δεν έβγαιναν. Ο Χιμένεθ, που είναι καλός προπονητής είπε ότι φοβήθηκε, Τι φοβήθηκε; Δείξαμε σήμερα τι φοβήθηκε…».

Σχετικά με το εάν πιστεύει ότι υπάρχουν κανόνες: «Πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό που έγινε. Κανένας δεν ξέρει τι έγινε στα αποδυτήρια. Ο κύριος Μιραλάς έλεγε να προσέχετε. Τι να προσέχουμε; Ο Ίβιτς το χτύπησε το κεφάλι και έφυγε».

Τέλος, για το που αφιερώνει το Κύπελλο, εκτός του Ιβάν Σαββίδη: «Είναι αφιερωμένο στη γυναίκα μου. Στον κύριο που είναι δίπλα μου (τον Ραζβάν Λουτσέσκου). Δεν είναι εύκολο να κάνει τη δουλειά που έκανε φέτος. Πίστεψε σε εμάς. Τους φιλάθλους που ήταν δίπλα μας και όλον τον λαό του ΠΑΟΚ».