Ευχάριστα νέα περιμένει να ακούσει ο Γιάννης Αλαφούζος στη σημερινή συνάντηση που έχει με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, προκειμένου να πάρει την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός.

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση ο «Βγενό» είχε τονίσει ότι θα βάλει το ποσοστό του (11% είναι) επί των χρημάτων που έχει συγκεντρώσει ο εφοπλιστής, ο οποίος κάνει την ύστατη προσπάθεια να σώσει το «τριφύλλι».

Ο Αλαφούζος θα προσπαθήσει να πείσει τον Βγενόπουλο να βάλει 1,5-1,7 εκατ. ευρώ και να μπορέσει η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο. Μάλιστα, ο γνωστός επιχειρηματίας θα παρουσιάσει στον «MR MIG» την συμφωνία που υπάρχει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την μεταβίβαση των μετοχών και περιμένει την απάντησή του.

Αν βάλει το ποσό που επιθυμεί ο Αλαφούζος, τότε οι ελπίδες για την αδειοδότηση αυξάνονται σημαντικά. Διαφορετικά θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια κι έσοδα με άλλη μορφή για να σωθεί η ομάδα.

Μέσα στις προθέσεις του Αλαφούζου είναι να μιλήσει ξανά με τον Νικόλα Πατέρα, τον Παύλο Γιαννακόπουλο ή κάποιο άλλον μέτοχο. Σε όσες επαφές έχει κάνει μέχρι σήμερα οι περισσότερες απαντήσεις που πήρε ήταν αρνητικές.

Αγωνιούν οι ποδοσφαιριστές

Την ίδια ώρα, οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους. Παρόλα αυτά, παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις για την ομάδα. Όπως γράφει η SportDay, εδώ και καιρό οι ποδοσφαιριστές έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρους, ώστε να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.

Μέχρι, όμως, να κριθεί το θέμα της αδειοδότησης, κανείς (πλην βέβαια του Μπιέρσμιρ και του Φερνάντες που έχουν προσφύγει στη FIFA) δεν έχει αποφασίσει να κάνει προσφυγή. Αν φυσικά τελικά η ομάδα δεν τα καταφέρει, τότε όλοι θα επιχειρήσουν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους με δικαστικό τρόπο.

Πηγή: sport-fm.gr