Ένα παιχνίδι απέμεινε για να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια μένει χωρίς τίτλο. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται μετά το παιχνίδια στα Γιάννενα να αναλάβει και επίσημα την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, ενώ ήδη «τρέχουν» οι μεταγραφικές υποθέσεις για τον καθορισμό του ρόστερ της ερχόμενης σεζόν.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν πολύ «ζεστά» στον Ολυμπιακό, είναι αυτή του Ντανίλο Μπαρμπόσα της Μπράγκα. Μάλιστα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή», η περίπτωση του 22χρονου Βραζιλιάνου είναι από αυτές που εάν προχωρήσει, τότε ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός θα… έτριβε τα χέριά του.

Η περίπτωση του Ντανίλο παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, αλλά στον Πειραιά δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τον παίκτη, του οποίου του συμβόλαιο θα λήξει το καλοκαίρι του 2019. Με τον κίνδυνο να χαθεί ως ελεύθερος, θεωρείται σίγουρο ότι η Μπράγκα θα προσπαθήσει να τον δώσει τώρα, με κανονική μεταγραφή. Ωστόσο, το θέμα είναι πως επίσης δεδομένη θεωρείται η παρουσία πολλών υποψήφιων αγοραστών.
Πού, όμως, ποντάρει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου; Κυρίως στις πολύ καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει με την Μπράγκα, με τους ανθρώπους της οποίας υπάρχει άμεσος δίαυλος και δεν χρειάζεται.. μεσολάβηση. Μάλιστα, οι δύο πλευρές προχώρησαν σε δύο deal που ικανοποίησαν και έκαστες. Πρόκειται για τις μεταγραφές των Μπρούνο Βιάνα (3 εκατ. ευρώ) και Ντιόγκο Φιγκέιρας (1,2 εκατ. ευρώ).

Δεύτερο ατού είναι ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τον παίκτη σε μεγάλη εκτίμηση και φαίνεται έτοιμος να προσφέρει στον Ντανίλο πολλά ματς, κάτι που δεν συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στην Μπράγκα.