Το επάγγελμα του ρεπόρτερ δεν είναι τόσο εύκολο και τόσο λαμπερό όσο δείχνει το «γυαλί». Δεν είναι λίγες οι στιγμές που οι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν τουλάχιστον περίεργες καταστάσεις την ώρα που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους.

Μια από αυτές βίωσε Γαλλίδα ρεπόρτερ, η οποία βρισκόταν στην Ισπανία, για τις ανάγκες κάλυψης του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη. Δίνοντας σε ζωντανή μετάδοση τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και στην προσπάθεια να μεταφέρει κλίμα έξω από το γήπεδο, κάποιοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα άρχισαν να την περικυκλώνουν. Μάλιστα, ένας από αυτούς άπλωσε χέρι πάνω της.

Η ρεπόρτερ αντέδρασε, πήγε να δημιουργηθεί ένταση, αλλά τελικά αυτή εκτονώθηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Πάντως, ο συγκεκριμένος παρορμητικός άνδρας δέχθηκε αργότερα την κατακραυγή από τους φίλους της Μπάρτσα, τονίζοντας ότι αυτό που έγινε δεν τους αντιπροσωπεύει.

Για την ιστορία, το παιχνίδι στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης έληξε με θρίαμβο της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, που επιβλήθηκε της Σεβίλλης με το εμφατικό 5-0.