Στο επιτυχημένο μοντέλο της σεζόν 2006/07 θα επιστρέψει ο Άρης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Κόντης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Όπως άφησε να εννοηθεί ο εκτελεστικός διευθυντής της «κίτρινης» ΠΑΕ θα έχει ενεργό ρόλο στη νέα ομάδα ο Μανέλ Φερέρ, ο οποίος θα προσπαθήσει να φέρει τους νέους Χαβίτο, Κάλβο, Νέτο κ.α.

«Αυτό το πανηγύρι που είδα φέτος, να πλησιάζουν παίκτες μας και να τους λένε να κάνουν προσφυγή, με έχει κάνει έξαλλο. Αυτό με τον κ. Φερέρ δεν έγινε. Και υπήρξαν προσφυγές εκείνη την εποχή, αλλά τα συμβόλαια ήταν χαμηλά. Άκουσα επίσης για τον Αμορόζο ότι εγώ τον πρότεινα να έρθει αλλά δεν αποφάσισα να έρθει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κόντης.

Όσον αφορά τη σημερινή (17:00) έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΜΑ, οι διοικούντες θα αναφερθούν με λεπτομέρειες στην οικονομική κατάσταση που παρέλαβαν και για τελευταία φορά θα απαντήσουν με στοιχεία στις κατηγορίες περί οικονομικών ατασθαλιών του Σκόρδα.

Την τελευταία του προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη και στη συνέχεια θα είναι ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι και πόσοι από αυτούς θα βρεθούν στα τέλη Ιουνίου για την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr