Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Άρη επί ελληνικού εδάφους ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη (26/08). Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές και υπολογίζει κανονικά τους Τόνι Κάλβο και Ρονάλντο Γκιάρο για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Ισπανός εξτρέμ θα είναι η μία σίγουρη αλλαγή σε σχέση με το σχήμα του πρώτου αγώνα, ενώ ο Νίκος Λαζαρίδης είναι πολύ πιθανό να αντικαταστήσει τον Οριόλ Λοθάνο στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Ρονάλντο. Οι υπόλοιπες οκτώ θέσεις δεν αναμένεται να αλλάξουν: Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Ναφτί, Τόχα, Χαβίτο, Κόκε και Τσέζαρεκ.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (08:10) από τη Θεσσαλονίκη και αποτελείται από τους: Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντειβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Πηγή: gazzetta.gr