Το «πράσινο» φως για την διεξαγωγή αγώνων επιπέδου UEFA, πήρε από τον Επιθεωρητή Γηπέδων και Υπεύθυνο Ασφαλείας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Φερνάντ Μες, το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης. Στην αυτοψία που έγινε σήμερα (25/4) το πρωί, το γήπεδο της ομάδας κρίθηκε όπως αναμενόταν κατάλληλο, για την περίπτωση που η ομάδα της Αρκαδίας καταφέρει να εξασφαλίσει την έξοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και διαπίστωσαν ότι το γήπεδο διαθέτει όλες τις προδιαγραφές προκειμένου να φιλοξενήσει αγώνες. Αυτό άλλωστε ήταν γνωστό από τις αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων που τα τελευταία χρόνια το χρησιμοποιεί ως έδρα. Ο κ. Μες και οι συνεργάτες του περιορίστηκαν σε μικρές βελτιωτικές προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία.

Ο Αστέρας τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας και αποτελεί την πρώτη επιλαχούσα ομάδα για έξοδο στην Ευρώπη, σε περίπτωση που κάποιος σύλλογος εκ των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή αδειοδότηση.

Πηγή: sport-fm.gr