Στρατιώτης του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς σε συνέντευξή του στο sportal.rs, ενώ έδειξε έτοιμος να αναλάβει οποιαδήποτε θέση του ανατεθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Δεν έχει σημασία πώς αποκαλεί κανείς το ρόλο μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ μαζί και θέλω να συνεχίσουμε το έργο μας», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι ένας νέος, μοντέρνος και πολύ ικανός άνθρωπος, με τον οποίο είναι χαρά μου να συνεργάζομαι. Γι’ αυτό θα αποδεχτώ οποιαδήποτε θέση, αν είναι για το συμφέρον του Ολυμπιακού».

Όσο για το σκάουτινγκ που κάνει και ταλέντα που ενδεχομένως έχει εντοπίσει στην πατρίδα του, ο Σέρβος πρώην φορ των Πειραιωτών είπε: «Δουλειά μου είναι να παρακολουθώ ταλαντούχους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Έτσι δεν είναι έκπληξη ότι με βλέπετε συχνά στο Βελιγράδι. Η Σερβία ανέκαθεν έβγαζε και θα συνεχίσει να βγάζει ποδοσφαιριστές με δυνατότητες. Δεν θα πω ποιους παίκτες παρακολούθησα. Με τον Ερυθρό Αστέρα έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και ελπίζω στο μέλλον οι πιο πετυχημένοι παίκτες της ομάδας να έρθουν στον Ολυμπιακό. Για αυτό το καλοκαίρι δεν ξέρω και δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα».

Αναφορικά με τη φετινή πορεία της ομάδας στο Champions League, τόνισε: «Όλοι στην ομάδα είναι πολύ ικανοποιημένοι με τη σεζόν που κάναμε. Πιστεύω πως έπρεπε να είχαμε περάσει από τους ομίλους του Champions League, όπως και τη Μέταλιστ στους «16» του Europa League. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε».

Τέλος, για τον Μάρκο Πάντελιτς ανέφερε: «Ο Πάντελιτς τα πήγε πολύ καλά εδώ. Πέτυχε πολλά γκολ, έπαιξε καλά και όλοι στον Ολυμπιακό είναι ικανοποιημένοι με την προσφορά του».

Πηγή: sport-fm.gr