Στην Ελλάδα θα βρίσκεται από αύριο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αναμένεται σε περίπου δέκα μέρες να ανακοινώσει την όποια απόφαση έχει λάβει για το μέλλον του.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να μάθουν αν ο Ισπανός θα είναι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη σεζόν ή θα χρειαστεί να ψάξουν τον διάδοχό του.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι αρνητικές και όλα δείχνουν ότι ο 48χρονος προπονητής δύσκολα θα συνεχίσει στους Πειραιώτες.

Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες ο μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, δήλωσε πρόσφατα στη SportDay: «Μη βιάζεστε, θυμηθείτε τι λέγατε πέρυσι».

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βαλβέρδε, όμως παράλληλα κοιτάζουν διάφορες περιπτώσεις τεχνικών και στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Ουνάι Έμερι.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολύ δύσκολη, αφού η Βαλένθια βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League και είναι στην 3η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η πορεία των «νυχτερίδων» με τον 41χρονο τεχνικό στο τιμόνι έχει τραβήξει την προσοχή αρκετών συλλόγων και αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σήμερα, όμως, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» υποστηρίζει ότι ακούγεται έντονα το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος εργάζεται στον ΑΠΟΕΛ.

Επίσης υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Μαρθελίνιο και Κίκε Φλόρες, όπως έχουν γίνει γνωστές από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το… σίριαλ της παραμονής του Βαλβέρδε.

Πηγή: sport-fm.gr