Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία, όμως η Μπαρτσελόνα έχει τις δικές της πιθανότητες, όπως δήλωσε ο Αντρές Ινιέστα μετά τη νίκη (4-0) επί της Χετάφε.

Η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στους Μαδριλένους και τους Καταλανούς είναι πλέον στον πόντο, όμως η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και απόψε αντιμετωπίζει την Ατλέτικο στο «Καλντερόν». Μάλιστα, ο Ισπανός χαφ τονίζει πως όλα μπορεί να συμβούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκείνοι έχουν το προβάδισμα και έχουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει και εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν», τόνισε ο διεθνής παίκτης και πρόσθεσε:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι σαν το αυριανό (σημερινό), όμως όλα τα ντέρμπι έχουν μεγάλη ένταση». Να σημειωθεί ότι το ερχόμενο Σάββατο η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λεβάντε.

Πηγή: sport-fm.gr