Για κοροϊδία απέναντι στον Άρη και τον κόσμο του κάνει λόγο η διοίκηση της ΠΑΕ μετά τη διακοπή του χθεσινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω του αντικειμένου που χτύπησε τη βοηθό διαιτητή Χρυσούλα Κουρομπίλια. «Η εν λόγω κυρία είναι ανεπαρκής για την διαιτησία και η συμπεριφορά της ήταν άκρως υποκριτική… Θεωρούμε ότι η διακοπή του αγώνα ήταν προσχηματική και η βεβαίωση του διαιτητή, ότι θα επαναρχίσει τον αγώνα, ψευδής εν τη γενέσει της», αναφέρουν οι «κίτρινοι», ενώ προαναγγέλλουν πως θα καταθέσουν ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με αφορμή την διακοπή του χθεσινού αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Αστέρα Τρίπολης ,θα ήθελε να τονίσει τα εξής για αποκατάσταση της αλήθειας, και με δεδομένο ότι το παιχνίδι δεν έτυχε τηλεοπτικής κάλυψης.

Είναι γεγονός ότι υπήρξε ΕΝΑ μεμονωμένο περιστατικό, όπου κάποιος αγνώστου ταυτότητας οπαδός. εκτόξευσε ένα πλαστικό μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο έπεσε επάνω στην Β βοηθό κα. Κουρομπίλια. Σαν γεγονός, η οποιαδήποτε ρίψη αντικειμένου, είναι ενέργεια απαράδεκτη και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους, θεωρούμε δε πως δεν είναι δικό μας έργο η ανεύρεση δραστών σε παρόμοιες ενέργειες, αλλά άλλων αρμοδίων.

Είναι όμως επίσης γεγονός, ότι η Β βοηθός, αντέδρασε περίεργα, υπερβολικά και έπεσε στο έδαφος σαν να είχε χτυπηθεί από κάποιο βαρύ αντικείμενο και όχι από ένα πλαστικό μπουκάλι. Αν θεωρήσουμε πραγματική την αντίδραση της, τότε θα έπρεπε να ήταν εμφανή κάποια σημεία τραυματισμού στο σώμα της, όπως κάποιοι μώλωπες ή εκδορές ή κάποια άλλη ένδειξη. Αντ’ αυτού, τόσο ο γιατρός του αγώνα, όσο και ο γιατρός της ομάδας μας κ. Πανταζής, την εξέτασαν και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε το παραμικρό ίχνος τραυματισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι η βοηθός επικαλέστηκε αδυναμία να συνεχίσει τον αγώνα, γιατί επέμενε ότι πονάει από το δήθεν τραύμα, το οποίο όμως κανένας γιατρός ή εκπρόσωπος της Λίγκας, δεν διαπίστωνε.

Την ίδια βέβαια στιγμή, και κατά την διακοπή, ο διαιτητής κ. Τριτσώνης, ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν αλλά και παλαιότερα, έχει δώσει δείγματα της αντιπάθειας που τρέφει για την ομάδα μας, ειδοποίησε, ότι θα συνέχιζε τον αγώνα, εάν εκκενώνετο η μισή θύρα 2, πίσω ακριβώς από τον χώρο που κινείτο η Β βοηθός. Το αυτό βεβαίωσε και στον παρατηρητή διαιτησίας κ. Νταμπώση, ο οποίος τον επισκέφτηκε στα αποδυτήρια και του οποίου την μαρτυρία επικαλούμαστε.
Η εκκένωση έγινε άμεσα, με την μετακίνηση των οπαδών, σε άλλη θύρα (1), όπου υπάρχει και προστατευτικό πλέγμα, αλλά κατόπιν των ενεργειών αυτών, ο διαιτητής ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα συνέχιζε τον αγώνα, ενώ στο φύλλο αγώνος δεν κάνει καμία αναφορά για την προτροπή του αυτή για εκκένωση της κερκίδας, αλλά απλά αναφέρει ότι μετά τη είσοδο στα αποδυτήρια, δεν συνέχισε τον αγώνα.

Για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τον κόσμο της, η ενέργεια αυτή του διαιτητή αποτελεί κοροϊδία, προς όλους εμάς, και τις δύο ομάδες ,και τους χιλιάδες οπαδούς ,που περίμεναν καρτερικά να αρχίσει το παιχνίδι, ενώ άδειαζαν γρήγορα την πλευρά εκείνη του γηπέδου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο, γιατί τουλάχιστον δεν διέκοψε απευθείας τον αγώνα ο διαιτητής, χωρίς να μας εμπλέξει σε αυτή την αστεία διαδικασία διακωμώδησης του ίδιου μας του εαυτού.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν υιοθετεί επ’ ουδενί τα διάφορα γεγονότα βίας, το ίδιο και ο κόσμος της, ο οποίος το έχει αποδείξει πολλάκις με την συμπεριφορά του τόσο στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και στις μεγάλες οπαδικές εξορμήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά δεν θα αφήσει σε καμία περίπτωση να εμπλακεί το όνομα της στην λίστα των ομάδων που προκάλεσαν επεισόδια, με κίνδυνο να ζημιωθεί πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Είναι αδύνατον να δεχτούμε ότι η ρίψη ενός και μόνο αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, από ένα και μόνο άτομο επαναλαμβάνουμε, ότι μπορεί να χαρακτηρίσει την συμπεριφορά όλου του κόσμου μας, ο οποίος και κατά την διάρκεια της διακοπής αλλά κυρίως, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ήταν ήρεμος στις θέσεις του και αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να πράξει το παραμικρό, κάτι που σε παρόμοιες περιπτώσεις θα ήταν δύσκολο να αποφευχθεί, ξέροντας ότι ούτως ή άλλως η τιμωρία θα επιβάλλετο λόγω της διακοπής του αγώνα.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που ζει η χώρα μας και κατά προέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο ,θεωρούμε ότι οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να έχουν την ικανότητα να ξεχωρίζουν καταστάσεις και να μην τιμωρούν με τις πράξεις τους συλλήβδην και όλους όσους προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο στο ποδόσφαιρο μας.
Δεν θέλουμε να απαριθμήσουμε περιστατικά ρίψεως αντικειμένων σε άλλα γήπεδα, ούτε να ρωτήσουμε γιατί εκεί δεν διακόπηκαν τα παιχνίδια, ακόμα και αν τα δέχονται ποδοσφαιριστές ή διαιτητές, αλλά θέλουμε να τονίσουμε ότι η εν λόγω κυρία, είναι ανεπαρκής για την διαιτησία, αφού η χθεσινή της συμπεριφορά ήταν άκρως υποκριτική.

Να τονίσουμε ότι στο αίτημα μας να εξεταστεί από τρίτο ιατρό ,σε δημόσιο νοσοκομείο, αρνήθηκε πεισματικά και μόνο αργά το βράδυ με αυτεπάγγελτη παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, μετέβη προς εξέταση από ιατροδικαστή, τα επίσημα αποτελέσματα της οποίας εξέτασης περιμένουμε με αγωνία, για να δούμε αν τελικά καταδεικνύουν τραυματισμό ή έστω θλαστικό τραύμα, ή έστω μώλωπα, που ώθησαν την ίδια να πει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και τον διαιτητή να αναγράψει στο φύλλο αγώνα ότι είναι τραυματίας.

Θεωρούμε ότι η διακοπή του αγώνα ήταν προσχηματική, η βεβαίωση του διαιτητή ότι θα επαναρχίσει τον αγώνα, ψευδής εν τη γενέσει της, αφού στην πραγματικότητα ποτέ δεν σκέφτηκε κάτι τέτοιο, αλλά ετοίμαζε την καταδίκη της ομάδας μας και πιστεύουμε ότι οι δύο αυτοί άνθρωποι είναι ακατάλληλοι για το ποδόσφαιρο και πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα καταθέσει εντός της σήμερον, ενώ παράλληλα θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες διασφάλισης των συμφερόντων της προς κάθε κατεύθυνση».

Πηγή: sport-fm.gr