Ευχάριστα νέα στο «στρατόπεδο» της Τσέλσι, με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να βλέπει τους μέχρι πρότινος τραυματίες Ντιντιέ Ντρογκμπά, Νταβίντ Λουίζ και Ραούλ Μεϊρέλες να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς, στην προπόνηση της Τρίτης, και μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση της Τετάρτης, με την Μπενφίκα.

Και για τους τρεις παίκτες υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με το αν θα προλάβαιναν τον επαναληπτικό με τους Πορτογάλους, με δεδομένο ότι ο Νταβίντ Λουίζ είχε πρόβλημα στον αστράγαλο, το οποίο τον είχε αφήσει εκτός αποστολής στον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα. Αντίθετα ο Ντρογκμπά που είχε έναν τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού, ήταν στην αποστολή για το «Βίλα Πάρκ», αλλά δεν έπαιξε καθόλου στην αναμέτρηση. Τέλος στις ενοχλήσεις στο γόνατο και για τον Ραούλ Μεϊρέλες.

Η επιστροφή των τριών παικτών έρχεται σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο σημείο για την ομάδα, καθώς οι «μπλε» έχουν μπροστά τους έναν «Γολγοθά» αγώνων, οι οποίοι θα γίνουν ακόμη περισσότεροι σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League. Συγκεκριμένα, εάν η Τσέλσι αποκλείσει το βράδυ της Τετάρτης την Μπενφίκα θα αναγκαστεί να δώσει μέσα σε διάστημα 40 ημερών 11 παιχνίδια, για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρώπη.

Πηγή: sport-fm.gr